פררו רושה – למבינים בלבד:)

אוי כמה שזה טעיםםםםם, ואם לא טעמת עד היום, ממליצה לך לעשות את זה בהקדם!

אני תמיד נתקלת בהם בסופרים באיזורים המעורבים, או במדפי הדיוטי פרי… אריזות ממותגות יפות כאלה, עם כדורים אחידים מצופים נייר מוזהב דקיק, ומפנטזת לטעום אותם
אבל לצערי הם לא ממש כשרים, אבל בהחלט מגרים:) ולכן אני נאלצת רק להביט בהם ולהשאיר אותם על המדף.
טעמתי את הגרסאות הכשרות, אמנם באריזה יפה עם עטיפה מוזהבת, אבל הם לא ממש היו ערבים לחיכי

לקח לי זמן, ניסיתי כמה מתכונים שמצאתי ברשת, לא התייאשתי, עד שהגעתי למתכון המנצח! (תודות לסימי (אחותי) הקונדיטורית האלופה).
אבל, רציתי אותם מושלמים בדיוק כמו בחנויות! עם האריזה המוזהבת בתוך קופסא מהודרת ומוקפדת…

טוב, אז אי אפשר להתחיל בלי קצת היסטוריה על המוצר:)

Ferrero Rocher – היצירה המשובחת שכבשה את לבבותיהם ובלוטות הטעם של אוהבי שוקולד ברחבי העולם. נוצרה על ידי השוקולטייר האיטלקי הנודע מישל פררו, כל פררו רושה הוא יצירת מופת בפני עצמו, המשלב את הטעם העשיר של השוקולד עם הפריכות של האגוזי לוז. לממציא פררו רושה היה חזון ליצור חווית שוקולד ייחודית ויוקרתית שלא רק שתהיה טעימה אלא גם נראית יפה. והוא הצליח ללא ספק. עטיפת נייר הזהב הייחודית, בשילוב שוקולד ואגוזי לוז מולבנים שלמים, הופכת את פררו רושה לפינוק אמיתי לעיניים ולחך. כל ביס בפררו רושה הוא פינוק שווה שמשאיר לך חשק לעוד.

אחרי חיפוש קצר מצאתי בעלי אקספרס קופסאות ממותגות אמיתיות! של פררו רושה, שבהחלט הצליחו להשלים את הנראות ליותר ממושלמת.

אז דיי לדיבורים, פשוט תצפו בתמונות ותהנו:)

אחרי כאלו תמונות אתם בטח רוצים לנגוס בפררו מושחת כזה:)

כנסו לכאן – ויש לכם את המתכון

//// צולמו בערב פורים פ”ד
תוספת נחמדת למשלוחי המנות שהכנתי